Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
Europska Unija - fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija
Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
Europska Unija - fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Novosti

19.03.2018.

Izvješće o provedenom savjetovanju o UZP Poziva na dostavu prijedloga za Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je Izviješće o provedenom savjetovanju Uputa za prijavitelje Poziva na dostavu projektnih prijedloga za Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina).

Navedeni Poziv se planira u okviru Specifičnog cilja 4b2 – Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u privatnom uslužnom sektoru (turizam, trgovina), Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020.

Ukupna vrijednost bespovratnih sredstva koja su na raspolaganju u okviru Poziva je 75 milijuna kuna, pri čemu najniži iznos koji se može dodijeliti pojedinačnom projektu iznosi 220 tisuća kuna, dok se pojedinačnom prijavitelju, za jedan ili više projekata, može dodijeliti najviše 13 milijuna kuna.

U eSavjetovanje se mogla uključiti sva zainteresirana javnost, a bilo je otvoreno od 30. siječnja, do 28. veljače 2018. godine. Izviješće o provedenom savjetovanju možete pogledati OVDJE